Prijavite grupu na senjski ljetni karneval

Povorka Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala održava se u subotu 10. kolovoza, a prijave su otvorene do 1. kolovoza

SENJ U tijeku su prijave za sudjelovanje na 48. Međunarodnom senjskom ljetnom karnevalu koji će se održavati od 7. do 10. kolovoza 2019. godine. Kao i dosadašnjih godina, za karnevalsku povorku u subotu, 10. kolovoza, može se prijaviti putem prijavnice za karneval koju je potrebno poslati na e – mail adresu Turističke zajednice Grada Senja (info@tz-senj.hr).
U prijavnici je potrebno navesti naziv skupine, naziv maske, broj sudionika, ime osobe za kontakt i broj telefona, ima li skupina glazbu i koju, koristi li u povorci prijevozno sredstvo i kakvo te nekoliko informacija o tome kako će komentatori povorke predstaviti skupinu. Prijave se zaprimaju do 1. kolovoza 2019. godine. Potrebna dokumentacija za prijavu dostupna je na mrežnim stranicama TZ Grada Senja (visitsenj.com).
Zbog sigurnosti svih sudionika međunarodnog događaja, prilikom prijave potrebno je potpisati izjavu u kojoj stoje pravila ponašanja u karnevalskoj povorci. Stoga iz senjske turističke zajednice mole sve sudionike potpisivanje važne izjave u kojoj se poziva na suzdržavanje od prekomjerne konzumacije alkoholnih pića prije i za vrijeme održavanja manifestacije svih sudionika, pogotovo onih koji za vrijeme predstavljanja upravljaju vozilima ili se nalaze na istima u međunarodnoj povorci te na na parkiranje većih vozila i drugih karnevalskih naprava na pozicije koje neće smetati eventualnom pristupu interventnih vozila ili evakuaciji osoba. Svojim odgovornim ponašanjem doprinesimo sigurnosti Vaših članova i svih ostalih sudionika 48. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala, pozivaju u TZ Grada Senja.