ERSTE AD

Priredite Božićne domjenke i dočekajte Novu 2022. u hotelu Marina Selce

Bliže se najljepši blagdani u godini, Božić i Nova godina. Hotel Marina već ima ponudu za Vas

SELCE Hotel Marina u Selcu već je prepoznatljiv kao hotel koji je otvoren cijele godine. U cjelogodišnjem radu svakako su aduti unutarnji grijani bazen, sauna, Spa centar s raznovrsnom ponudom tretmana lica i tijela, restoran i kongresna dvorana. Bliže se najljepši blagdani u godini, Božić i Nova godina. Hotel Marina već ima ponudu za Vas.
Božićni domjenci
Studeni i prosinac rezervirani su za tradicionalne božićne domjenke, koji su idealna prilika za opuštanje i druženje zaposlenika, kao i za zahvalu suradnicima i kolegama na uspješnoj godini. Hotel Marina Selce nudi veliki izbor menija za manje i veće grupe, kao i mogućnost organizacije žive glazbe. Rezervirajte na vrijeme svoj termin i ispratite ovu zahtjevnu poslovnu godinu u atraktivnom ambijentu, uz prigodnu dekoraciju i ukusne delicije iz naše kuhinje.
Doček Nove godine
Rezervirajte svoje mjesto u hotelu Marina Selce za doček Nove godine. Pozdravite se sa Starom i nazdravite Novoj godini u ugodnom društvu uz raskošan novogodišnji buffet i čašu pjenušca u ponoć, te glazbom uživo.

Naravno, to nije sve što nudi hotel Marina. U hotelu možete organizirati poslovne sastanke, seminare i team-buildinge. Hotel Marina raspolaže s kongresnom dvoranom za do 80 osoba, dok se dvorana taverne Marina može koristiti kao dvorana za sastanke za do 120 osoba u kino postavu (do 50 osoba u skladu s protuepidemiološkim mjerama).
Hotel Marina je idealan prostor za vjenčanja do 120 osoba u restoranu Marina ili taverni Marina. U hotelu uz samu obalu možete organizirati obiteljske proslave (krstitke, pričesti, krizme, rođendani, godišnjice) i proslaviti dječje rođendane. Za opuštanje, tu je dnevna Spa ponuda: bazen, ručak i sauna.

error: Content is protected !!