Prodaje se atraktivno zemljište u uvali Grabrova u Jadranovu

Za kvadrat terena uz more traži se tisuću kuna. Prodaje se sedam tisuća kvadrata za 6,5 milijuna kuna. Na terenu je moguća izgradnja hotela

Jadranovo – Prodaje se atraktivno zemljište u Jadranovu, u uvali Grabrova. Gotovo sedam tisuća kvadrata prodaje županijska ustanova Centar za rehabilitaciju Fortica iz Kraljevice. Zemljište podvedeno pod oranica i trsje Zamlat u Grabrovu, oranica i trsje poli Zamlata u Grabrovu te šuma kraj Zamlata u Grabrovu procjenjuje se na 6,5 milijuna kuna. Za kvadrat zemljišta traži se gotovo tisuću kuna.

Zemljište se nalazi u zoni T1 u kojoj je moguća realizacija jedne ili više građevina ugostiteljsko-turističke namjene – hotela i pratećih sadržaja minimalne kategorije četiri zvjezdice. U Jadranovu je Fortica vlasnik i tzv. slovenskog doma.

Godinama su Fortica i Grad Ljubljana vodili spor oko vlasništva i Fortica je dobila maratonski spor. Najave su da će zapušten objekt na izuzetnoj atraktivnoj lokaciju ići u prodaju. Uskoro počinje uređenje velike plaže u uvali Grabrova i nema sumnje da će zemljište i tzv. slovenski dom postati još atraktivnije.

error: Content is protected !!