Proljetna Crikvenica poziva na druženje pod trešnjinim cvjetovima

“Cherry blossom” program spojit će gastro i eno ponudu, vinske i craft beer kušaonice, prezentacije cocktaila i vrhunski zabavni program

CRIKVENICA Zašto Cherry blossom? Zato jer je trešnjin cvijet mala tajna Preradovićeve ulice u Crikvenici. Lijep, dragocjen i kratak trenutak kada možemo uživati u ovom prekrasnom prizoru je upravo pred nama. Druga polovina travnja, kada je proljeće u velikom zaletu pravo je vrijeme za dolazak u Crikvenicu. Uživanje u prirodnim ljepotama, razigrana dječja igra, uživanje na suncu – sve to i još mnogo više! Dodajte malo dobre hrane, finih pića, odlične glazbe i recept za odličan provod je tu.

Očekuje Vas vrlo zanimljiv i raznolik program uz prigodnu gastro i eno ponudu. Otvaranje festivala Cherry blossom je danas u 19 00 sati uz zabavni program uz DJ/Luca Montecchi&Manuel Lupen. U subotu od 17 sati uz Doriana Skoblara održat će se prezentacija Cherry Blossom Cocktaila, a za zabavni program zadužena je grupa Venus. Na sam Uskrs, čeka Vas pravi Uskršnji doručak od 10 sati.

U nastavku festivala kroz cijeli period svakim danom možete kušati različite gastro specijalitete, a svaki vikend petkom, subotom i nedjeljom organiziraju se zanimljivi programi poput Marendu kuha…?“, Aperitivo – pariranje hrane i pića, vinska i craft beer kušaona – food pairing, Piknik va Preradovićevoj, te svaku večer različiti izvođači: DJ, Insula, Belfast Food, Trio Krištofić – Žmak, TS Baruffa i drugi…. Zatvaranje festivala je u nedjelju, 1. svibnja.