PROMO Dani otvorenih vrata u JAX-u na Kukuljanovu

Uz brojne popuste, akcije i poklone posjetitelje JAX centra na Kukuljanovu očekuju i edukacije, savjeti i velika nagradna igra – „Svaki dan poklon jedan“

Kukuljanovo – Od 11. do 13. travnja u JAX prodajno-edukacijskom centru na Kukuljanovu održavaju se Dani otvorenih vrata, prodajno-prezentacijska manifestacija s brojnim popustima, poklonima i velikom nagradnom igrom.

JAX Dani otvorenih vrata (prije poznati i kao „Dani građevine“) obilježavaju i prate potrebe u gradnji i opremanju doma u jeku proljetne građevinske sezone. Proizvođači materijala i stručan JAX tim svaki dan od 08 do 20 sati savjetuju posjetitelje o materijalima, proizvodima, gradnji i uređenju doma.

Dani otvorenih vrata obiluju događanjima – pokaznim radovima, demonstracijama i tehničkim savjetovanjima upotrebe alata i materijala.

Ponuda građevnih materijala, keramike i sanitarija, bazena, vrata i podnih obloga kao i alata u prodajnom centru Kukuljanovo tijekom Dana otvorenih vrata dodatno je obogaćena obiljem akcija i popusta, poklonima za kupce i velikom nagradnom igrom „Svaki dan poklon vrijedan“ s bogatim dnevnim nagradama – u četvrtak električnom kosilicom i plinskim roštiljem, u petak LED smart televizorom i laptopom te glavnom nagradom koja se izvlači u subotu – hidromasažnim bazenom Hanscraft te vikend korištenjem vozila Renault!

Nakon kupnje, u natkrivenom ugostiteljskom objektu ispred JAX prodajnog centra posjetitelji se mogu okrijepiti pićem i ponudom jela s roštilja.

Kupovina u JAX-u i inače nudi dodatnu vrijednost za kupce a Dani otvorenih vrata prilika su da oni budu još zadovoljniji. U Jadran-impexu vjeruju da će kupci iskoristiti ovu prigodu i posjetiti prodajni centar Kukuljanovo, informirati se o novitetima na tržištu te nabaviti sve ono što im je potrebno za gradnju i opremanje doma.

error: Content is protected !!