Prtenjača koban za Vinodol

Grobničan – Vinodol 4:0 (1:0)

MAVRINCI Stadion Adelija Beba Haramija. Gledatelja: 100. Sudac Vučković (Zagreb).
Strijelci: 1:0 Pilčić (45.-11m), 2:0 Prtenjača (57.), 3:0 Prtenjača (64.), 4:0 Golić (71).
Žuti kartoni: Jukić (Grobničan), Lekaj, T. Petrinović, Godinić, Filipović (Vinodol)
GROBNIČAN Srok, Jukić (od 66. Kurilić), Golić, Vukelić, Brdar, Pilčić, Brekalo (od 66. Sharbini), Tešić (od 46. Matković), Gundić, Batarelo (od 58. Babić), Prtenjača
VINODOL Godinić, A. Petrinović, Hrmić, Peričić (od 84. Tomljanović), M. Tomić, T. Petrinović (od 63. Starčević), Buljat, Lekaj (od 46. Lenac), Grbac (od 63. Čorak), Filipović, Ž. Tomić (od 84. Čulina)

Vinodol je izgubio protiv Grobničana u gostima 0:4. Domagoj Prtenjača je bio koban za Novljane. Dva gola i zarađeni penal. Dugo su se Novljani dobro držali na terenu, ne dopuštajući domaćinu da stvara previše šansi. Dvije-tri izgledne situacije Grobničana nisu donijele ništa konkretno, a najveću priliku na susretu imao je Petrinović nakon što je izašao jedan na jedan na vratara Sroka. Još jednu priliku je imao Vinodol. Grobničan je poveo tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, pogotkom s bijele točke, nakon što je Godinić srušio Prtenjaču.
Već nakon desetak minuta u drugom dijelu Prtenjača pogađa za 2:0 i tada je utakmica bila gotova. Vinodol je krenuo odlučnije, a Grobničan je to iskoristio i stigao do 4:0.

Grobničan Uspješniji Od Vinodola

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

FOTO/VIDEO Damir ŠKOMRLJ

error: Content is protected !!