Radio Gospić stigao signalom do Senja i PGŽ

Slušatelji na području Senja i većeg dijela Primorsko-goranske županije mogu slušati Radio Gospić na frekvenciji 93.8 MHz

SENJ Nakon četiri godine emitiranja, Radio Gospić stigao je svojim signalom do Senja i dijela Primorsko-goranske županije. Radio Gospić tako djeluje na tri frekvencije 97.1, 105.7 i 93.8 MHz, možete ga slušati i putem live-streama, dok su sve novosti dostupne na internetskom news portalu Radio Gospića.
– Izuzetna mi je čast da smo proširili čujnost Radio Gospića. Prvi put u povijesti dostupni smo slušateljima na području Senja, ali i većeg dijela Primorsko-goranske županije na frekvenciji 93.8 MHz. Radio Gospić tako je pomaknuo granice svoje čujnosti te ćemo se u vrlo skoroj budućnosti povećati i proširiti istu na cijelu Županiju. Posebno zahvaljujem gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću na podršci, kao i Gradu Senju na susretljivosti, rekla je glavna urednica Radio Gospića Marija Štimac, ujedno i ravnateljica Kulturno informativnog centra Gospić koji je nositelj neprofitne koncesije.

Ravnateljica Štimac bila je u radnom posjetu Senju te razgovarala s direktoricom i glavnom urednicom Radio Senja, Gordanom Biondić Martić kojoj je zahvalila na dosadašnjoj vrlo dobroj suradnji te istaknula kako joj je od velike važnosti nastavak dobre suradnje dviju radijskih postaja.

error: Content is protected !!