Ravnatelju Termi Selce Ivanu Brozičeviću nagrada Crikvenice za životno djelo

Književnica Ljerka Car Matutinović proglašena je počasnom građankom. Godišnje nagrade su pripale pedagoginji Julijani Plenči, Udruženju obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Centru Izvor i NK Crikvenici

Ljerka Car Matutinović

CRIKVENICA Proslava dana Grada Crikvenice bila je prilika da se zaslužnim pojedincima, udrugama i klubovima dodijele gradske nagrade. Ravnatelj Poliklinike Terme Selce mr. Ivan Brozičević dobio je nagradu Grada Crikvenice za životno djelo. Književnica Ljerka Car Matutinović, dobitnica gradske nagrade za životno djelo 1996. godine, zaslužila je titulu počasne građanke Crikvenice.

Plenča sa kolegama iz škole Zvonka Cara

Na svečanoj sjednici gradskog vijeća dodijeljene su četiri godišnje nagrade. Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine koje ove godine slavi pola stoljeća rada dobilo je nagradu za područje gospodarstva. Dobitnica godišnje nagrade za znanost, kulturu, odgoj i obrazovanje je pedagoginja i šahovska djelatnica Julijana Plenča. Za područje zdravstva, socijalne skrbi i humanitarne djelatnosti nagradu je pripala Centru Izvor Selce, a iz područja sporta Nogometnom klubu Crikvenica koji ove godine slavi 100. rođendan.

Zahvalnice Grada dodijeljene su ministru Olegu Butkoviću, Vlasti Brozičević, KUD-u Vatroslav Lisinski, PŠRD-u Arbun, Kuglačkom klubu Crikvenica, Pikado klubu 999, Udruzi Kušac i Košarkaškom klubu Arx.
Dodijeljene su i nagrade Mlada nada. Zaslužili su ih dobitnica rektorove nagrade za uspjeh, znanstvene i stručne aktivnosti Antonia Manestar, dobitnik rektorove nagrade za projektiranje i dizajniranje konceptualnog prijevoznog sredstva Hyperloop Šimun Kordiš, dobitnik dekanove nagrade za izvrsnost Tomislav Glavan te Karlo Brkić za drugo mjesto na državnom natjecanju iz informatike.

Djelatnici centra Izvor

Nikica Sečen i dr. Vlasta Brozičević