VIDEO Remi Crikvenice za proljetni start s “plus 7” 

Crikvenica – Jadran 1:1 (0:1)

CRIKVENICA Gradski stadion. Bez Gledatelja. Sudac: Vidulin (Kanfanar)
Strijelci: 0:1 Lepinjica (27.), 1:1 Šarković (72.)
Žuti kartoni: Bogdanić, Mazzaroli (Crikvenica), trener Šuran, Mofardin, Užila, Sumić, Dujanić
Crveni kartoni: Tomić (72.) (Jadran)

CRIKVENICA Baričević, Prpić, Bogdanić, Mazzaroli, Alilović, Šarković, Buršić, Imeraj (od 81. Smojver), Lukarić (od 46. Fumić), Matešković (od 62. Buljat), Vidović
JADRAN Pavlić, Morfadin, Užila, Lepinjica, Sumić, Herak (od 75. Leko), Tikas, Dujanić (od 67. Tomić), Valenta, Radman, Bernobić

Jesenski prvaci, Crikveničani, su u derbiju sa Jadranom, koji na kraju dijeli drugo mjesto s Grobničanom, ostvarili remi. Ritam utakmice dosta je bio šarolik. U dijelovima smo mogli vidjeti kvalitetan nogomet, kao u ligama više. Zadnjih 20 minuta Crikvenica je ostala sa igračem više, no rezultat ostaje isti. Strijelac za Crikvenicu bio je Šarković.
Na otvaranju susreta Crikvenica je pokazala da je neugodan domaćin. Pokušali su Bogdanić i Buršić, no vratar Pavlić dobro se zagrijao. U 11. minuti Šarković izvodi korner, u gužvi se lopta odbija Prpiću, koji iz izgledne šanse puca preko gola. Nekoliko minuta kasnije bude se gosti, sa dvadesetak metara tuče najbolji strijelac gostiju Valenta, no atraktivnom paradom brani Baričević. Sa drugog boka pucao je Vidović, lopta prolazi pored golmana, no stoper Jadrana to čisti. U 27. minuti majstorski potez Lepinjice, driblingom se riješio trojice u plavim dresovima te zabio za vodstvo. Jadran je mogao povisiti pred kraj prvog dijela , no ovoga puta, udarac Valente odlazi u gredu.

U drugom poluvremenu ritam je malo pao. Jadran je čuvao vodstvo, a Crikvenica nije mogla na kvalitetan način ući u završnicu. Sve do 72. minute, kada je najbolji strijelac Crikvenice Šarković izjednačio svojim devetim pogotkom. Lijepo je primirio loptu iz zadnje linije, uspio se osloboditi svog čuvara, te iz voleja zatresao malu mrežicu. U istoj minuti Jadran ostaje sa igračem manje. Nakon provedenih samo pet minuta na travnjaku, Tomić je zbog prigovaranja uspio zaraditi dva žuta kartona. Crikvenica sa igračem više nije htjela srljati, konačni rezultat od 1:1 pokazao se realnim. Crikvenica je uspjela neporažena završiti jesensku priču i uzeti titulu.
Čestitali smo i treneru Svastu na dobrim rezultatima, a kako je vidio utakmicu, pogledajte u videoizjavi.

error: Content is protected !!