Ribarske večeri petkom u Marini Novi postale hit

Nakon opuštajuće atmosfere i gurmanskog doživljaja na terasi uz bazen, s pogledom na marinu, more i Novi, goste zabavlja Tamburaški sastav Novi

Novi Vinodolski – Uz svoju osnovnu nautičku djelatnost, Marina Novi u Novom Vinodolskom se u kratko vrijeme isprofilirala kao mjesto vrhunske zabave u Novom Vinodolskom. Partiji, eventi s 400 gostiju i vatrometom i glazbene večeri su teme o kojima se priča danima. Prije i poslije zabave. Nije ni čudo. Izgradnjom Marine Novi, Novi Vinodolski je praktično dobio svoj drugi centar. “Kopneni” uz Korzo hrvatskih branitelja i Frankopanski trg, a obalni u marini s više od 200 vezova.

Idealna pozicija za jutarnju kavu i večernje opuštanje.

Kako su marine sinonim za more i tradiciju, u Marini Novi su tijekom ljeta uveli lijep običaj koji je već privukao gurmane i ljubitelje zabave. Ribarske večeri svakog petka u 20 sati. Nakon opuštajuće atmosfere i gurmanskog doživljaja na terasi uz bazen, s pogledom na marinu, more i Novi, za goste će zasvirati Tamburaški sastav Novi.

Posljednja Ribarska večer je posvjedočila kako su u kratko vrijeme Ribarske večeri petkom u restoranu Admiral postale nezaobilazno mjesto za dobar ljetni provod.

error: Content is protected !!