Ružica Vinodola Neva Cuculić iz Škrljeva

Prva pratilja je Dragana Pap (Ilok), a druga pratilja Eleonora Spoja iz Bribira

NOVI VINODOLSKI Titulu Ružica Vinodola ponijela je Neva Cuculić iz Šrkrljeva, a pobjedu će dobro pamtiti i njen dečko kojeg će Neva povesti na sedmodnevno krstarenje Jadranom koje pobjednici poklanja stalni sponzor manifestacije, Katarina line iz Opatije. Prva pratilja je Dragana Pap (Ilok), a druga pratilja Eleonora Spoja iz Bribira.


U finale je, nakon dvije natjecateljske večeri, s prednošću ušla Dragana Pap s 49,5 bodova. U finalnoj večeri pobjednicu su odlučivale tri igre. Prelijevanje vina u butelju pripalo je Eleonori Spoji. U drugoj discipčini, etiketiranju boca, pobijedila je Dea Borovac. Neva Cuculić pobjednica je treće igre, otčepljivanju boca i točenju u čaše. Precrikva je bila, kao i svake godine, prepuna. U pauzama između natjecanja zasvirali su Bribirski tamburaši.
Nakon natjecanja, svi sele na Frankopanski trg gdje se, po tradiciji, proglašava Ružica Vinodola. Krunu je pobjednici predala prošlogodišnja Ružica Dajana Jurčić iz Kraljevice. Za najsimpatičniju kandidatkinju žiri je izabrao Ivu Jovanović, a suci Nensi Modrčin. Same kandidatkinje su rekle da je najsimpatičnija Ramona Tomljanović. Nakon svečanosti, zasvirale su Gazde.

error: Content is protected !!