Šegulja: Hvala Thalassotherapiji, prihvatio sam nove izazove

Nastavljam svoj profesionalni razvoj na Klinici za pedijatriju KBC Rijeka i na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, rekao nam je Šegulja

CRIKVENICA Silvije Šegulja više nije ravnatelj crikveničke Thalassotherapiji. Šegulji se ukazala prilika za novi korak u znanstvenoj karijeri. I izazov je prihvatio.
“Od rujna ove godine nastavljam svoj profesionalni razvoj na Klinici za pedijatriju KBC Rijeka i na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Zahvalan sam kolegicama i kolegama iz Thalassotherapije Crikvenica na mnogobrojnim zajedničkim uspjesima, te Primorsko-goranskoj županiji kao osnivaču bolnice na višegodišnjoj plodonosnoj suradnji. Thalassoterapia ima svjetlu budućnost u nizu novih vrijednih projekata u suradnji s vlasnikom ustanove koji joj predstoje, te konstantnom rastu segmenta zdravstvenog turizma.
Kao specijalist uže specijalnosti alergologije i imunologije, te viši predavač na Sveučilištu, odlučio sam se u ovom povoljnom trenutku i nastavku svoje karijere posvetiti u prvom redu stručnom, nastavnom i znanstvenom radu.
Iz moje osobne perspektive, promjenu doživljavam kao logičan, pozitivan i poticajan nastavak karijere. Uz Thalassotherapiju Crikvenica ostajem trajno vezan, te se veselim budućoj suradnji i novim zajedničkim projektima”, istaknuo je Šegulja.
Zamjenica primorsko-goranskog župana Marina Medarić istaknula je iznimno zadovoljstvo Šeguljinim radom u proteklih godinu dana, zahvalila na suradnji i poželjela sreću na novom radnom mjestu.
Do odabira novog ravnatelja, Thalassotherapiju će kao v. d. voditi Šeguljina zamjenica Božica Magašić.