Senjani mjerili tlak i šećer i pomagali siromašnima

Besplatnom mjerenju odazvalo se 43 Senjana, a u akciji Solidarnost na djelu skupilo se 2.270 kuna

SENJ Mjerenje tlaka i razine šećera u krvi za građane Senja organiziralo je Gradsko društvo Crvenog križa Senj na Frankopanskom trgu (Mala placa). Akciji, u kojoj se zainteresiranima besplatno mjerio tlak i šećer, pristupila su 43 stanovnika Senja.

Istovremeno su u sklopu 49. Sabirne akcije Solidarnost na djelu prodavali bonove, u pojedinačnoj vrijednosti od pet kuna. Senjani su ponovno pokazali empatiju prema potrebitima u svome gradu, a svojim prilozima pomogli su u kupovini paketa s hranom koji će im biti uručeni u ovo predblagdansko vrijeme.
– Senjani su se ponovno odazvali i pokazali da su spremni pomoći. Ukupno je prikupljeno 2.270 kuna. Prikupljeni iznos utrošit ćemo za kupovinu deset paketa s namirnicama za socijalno najugroženije obitelji na području Grada Senja. Pakete ćemo podijeliti nekoliko dana prije Božića. Do sada su u akciji sudjelovali Srednja škola Pavla Rittera Vitezovića u Senju, Dječji vrtić Travica i NK Nehaj kojima se iskreno zahvaljujem, kao i svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u današnjoj akciji, kaže ravnatelj GD Crvenog križa Senj Ante Škrgatić.

error: Content is protected !!