VIDEO Senjani namučili Grobničan, ali nisu iskoristili igrača više

Grobničan – Nehaj 2:0 (0:0)

ČAVLE Stadion Mavrinci. Bez gledatelja. Sudac: Melnjak (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Brdar (71.), 2:0 Pilčić (82.)
Žuti kartoni: Miculinić, Brdar, Pilčić, Rupčić (Grobničan), Vuković (Nehaj)
Crveni kartoni: Jukić (45.)

GROBNIČAN Curać, Jukić, Zubić (od 46. Ivančević), Vukelić, Miculinić, Brdar, Pilčić, Matković, Rupčić, Fućak, Prtenjača
NEHAJ Herman, Pejanović, Ban (od 79. Svast), Ćaćić, D. Prizmić, Hodak L. (od 79. Ajdini), Lagumdžija, Vuković,  Budan, Biškupović (od 45. M. Hodak), M. Prizmić

U utakmicu su očekivano bolje ušli domaćini. U 6. minuti Miculinić dugom loptom nalazi Brdara, koji tuče iz kosa, na mjestu se našao Herman. Nekoliko minuta kasnije, na odbijenu loptu, Miculinić odgovara volejom, lopta odlazi tik iznad grede. Najbolja prilika za domaće slijedi nakon pola sata igre. Fućak je nabacio, na pola metra glavom tuče Matković, a Herman refleksno vadi loptu koju su svi već vidjeli u mreži. Nehaj se branio u svojoj polovici, te preko poletnog Biškupovića vrebao iz kontre. Tako je u 45. minuti Jukić zaradio drugi žuti, rušeći Biškupovića u izglednoj situaciji.

U drugo poluvrijeme Nehaj ulazi brojčano jači, ali Grobničan to kompenzira kvalitetom. U 60. minuti Pilčić je iz voleja nedovoljno precizan. Na drugoj strani iz kosa pokušao je Matej Prizmić, no lopta odlazi preko gola. U 70. minuti Matković izvodi korner, a u gužvi ispred vratara, najbolje se snašao Brdar, koji domaćina dovodi u vodstvo. Desetak minuta kasnije, Fućak kao na motoru probija lijevu stranu, povratnom loptom nalazi Pilčića, koji postavlja konačan rezultat od 2:0.

Gosti iz Senja pokazali su volju i trud, no na kraju je ipak presudila kvaliteta domaćina. Kako je utakmicu doživio kapetan Zeleno-bijelih domagoj Prizmić, pogledajte u videoprilogu.

error: Content is protected !!