Senjani se poklonili palim braniteljima i domoljubima

Delegacije su obišle počivališta u Senju, Svetom Jurju, Krasnu i Vratniku

SENJ Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća Senjani su odali počast poginulim hrvatskim braniteljima i svima onima koji su svoje živote ugradili u temelje naše domovine. U delegaciji su se našli gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina, zamjenik gradonačelnika Jurica Tomljanović, predsjednik gradskog vijeća Senja Željko Tomljanović, članove obitelji poginulih branitelja, senjski vijećnici, predstavnici policije, vatrogasaca, mjesnih odbora, predstavnici braniteljskih udruga te ravnatelji i direktori institucija s područja Grada Senja.
Osim polaganja vijenca i paljenja svijeća ispod središnjeg križa te pojedinačnih počivališta senjskih heroja, delegacije su na isti način odale počast hrabrim hrvatskim braniteljima i na mjesnim grobljima u Svetom Jurju, Krasnu i Vratniku. Sutra će gradske delegacije položiti vijence i zapaliti svijeće u Zalužnici i Krivom Putu. Delegacije su se poklonile svojim herojima koji su nam žrtvom vlastitih života podarili najvrijedniji dar, slobodnu domovinu te na taj način
dostojanstveno obilježili Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja te 24. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

error: Content is protected !!