Senjkinje se uplašile izbora za miss?

Izbor za miss Ličko-senjske županije održava se sljedeće subote, a među prijavljenim djevojkama nema Senjkinja iako je prije dvije godine njihova sugrađanka postala miss Hrvatske

SENJ Izbor Miss Ličko – senjske županije za Miss Hrvatske 2019. održat će se sljedeću subotu 18. svibnja u Gackom otvorenom učilištu u Otočcu. Program počinje
u 20 sati i ulaz je slobodan za sve građane. Voditelj programa je voditelj Nove TV  i natjecatelj posljednje sezone Plesa sa zvijezdama Davor Garić.
Prijave za natjecateljice još traju tako da se sve zainteresirane djevojke od 16,5 do 25 godina mogu prijaviti na službenu stranicu Miss Hrvatske www.miss.hr i ispuniti prijavnicu ili kontaktirati organizatore preko fb profila Miss Ličko – senjske županije za Miss Hrvatske.
Izbor „Miss Hrvatske za Miss Svijeta“ najstarije je i najuglednije hrvatsko natjecanje ljepote koje se održava od 1992. godine. Natjecateljice izbora nisu samo djevojke lijepa lica, već se radi o talentiranim i obrazovanim osobama koje su aktivne u humanitarnim i ostalim dobrotvornim i promotivnim akcijama, a svojom osobnošću i ponašanjem izvanredne su predstavnice svog kraja i zemlje, ističu organizatori.
Za sada su prijavljene djevojke iz Smiljana, Perušića, Otočca i Gospića.
“Senjkinje su se vjerojatno uplašile jer je njihova sugrađanka Tea Mlinarić, prije dvije godine, ponijela najveću titulu toga natjecanja”, rekla je direktorica Maja Vračarić. Iz Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta napominju kako su prijave još uvijek u tijeku te pozivaju zainteresirane djevojke da se prijave na natjecanje.

 

FOTO miss.hr

error: Content is protected !!