Siili je priča o dizajnu, udobnosti i prirodnim materijalima

Brand za klince, mame, ljubimce, dom i turizam…

Zasićeni ste uniformiranih proizvoda koji iskaču s polica trgovina? Koliko puta Vam se dogodilo da nešto što ste kupili već sutra prepoznate kod prijatelja? Želite nešto novo? Poželjeli ste nešto posebno za svoju djecu, za svoj dom, za svoj apartman i kuću za iznajmljivanje, za svoje kućne ljubimce? Na kraju i za sebe. Naravno, sve od prirodnih materijala.

Brand Siili, s čijeg se loga smiješe srce i ježić (na finskom siili znači jež), kao da čita Vaše misli. Za vaše klince nudi liniju proizvoda Siili kids, za mame Siili mum. Za dom Siili bedding. Nisu zaboravljeni niti  kućni ljubimci jer postoji i Siili pets.

Za klince posteljina, ležajevi za spavanje, džepići u koje će spremiti svoje omiljene igračke, ležajevi i podloge za igranje, ruksaci. Sve od 100% lana ili pamuka. Za mame torbe identičnog dizajna. Da se mame ne izgube. Zašto i odrasli ne bi uživali u posteljini koju obožavaju klinci? Zato je i za odrasle dizajnirana posteljina raznih dimenzija od 100% lana. Kućni ljubimci mogu se komotno opustiti na podlogama za ležanje od 100% pamuka čiji se uzorci mogu uskladiti sa materijalima koje ste već odabrali. Siili nije zaboravio niti na turizam, na apartmane i kuće u kojima želite ponuditi nešto originalno svojim gostima. Zašto Vaši gosti ne bi uživali u posebnim proizvodima i posebnom dizajnu koji nosi miris bajke? Jer u Siiliju vjeruju da su bajke moguće… i da uvijek treba sanjati… „Never too old for fairytales“.

Siili priprema nešto novo. Gotove pakete. Kako bi voljenima poklonili nešto originalno. Uskoro ćete doznati sve o našoj novoj ponudi.

Sve detalje i informacije vezane uz brand Siili možete potražiti na:

web stranici https://infosiilihome.wixsite.com/siilihome

Facebook stranici https://www.facebook.com/Siili-Home-110604703971319

Instagram profilu https://instagram.com/siilihome?igshid=fg1bnl43579u

Pinterest profil https://www.pinterest.com/siilihome

e-mailu info.siilihome@gmail.com