Slaže se ekipa Crvenog križa Crikvenica za županijski susret darivatelja

Darivatelji će se 25. svibnja natjecati u malom nogometu, boćanju, pikadu, gađanju lukom i strijelom, kartanju (briškula, trešeta, bela) i povlačenju konopa

CRIKVENICA Susret dobrovoljnih darivatelja krvi Primorsko-goranske županije, u organizaciji Društva Crvenog križa PGŽ, održat će se u TN Kačjak u subotu 25. svibnja. Početak susreta najavljen je za deset sati, a na susretu će sudjelovati darivatelji svih gradskih društava Crvenog križa. Darivatelji će se natjecati u malom nogometu, boćanju, pikadu, gađanju lukom i strijelom, kartanju (briškula,trešeta, bela) i povlačenju konopa. Natjecanja priprema i provodi KŠR “Gorovo” iz Opatije. Za sudionike koji se neće natjecati bit će organizirana mogućnost nordijskog hodanja, te će se ponuditi i mogućnost odlaska na Festival jagoda u Selce, u vlastitom aranžmanu.
GDCK moli sve darivatelje s područja Crikvenica koji žele sudjelovati na susretu da se jave najkasnije do 15. svibnja 2019. putem maila (crikvenica.hck@ri.t-com.hr) ili telefona (677-217) radnom danom od 8 do 12 sati.

error: Content is protected !!