Slovačka obitelj već 24 godine ljetuje u Selcu

Vjernima gostima obitelji Lončarić zahvalila je direktorica TZ Grada Crikvenice Biondić te im uručila poklone

SELCE Slovački turisti Julka i Štefan Hučko već 24 godine ljetuju u Selcu. Na dugogodišnjoj vjernosti te promociji Selca i Rivijere Crikvenica među prijateljima zahvalila im se direktorica TZ Grada Crikvenice Marijana Biondić. Gosti su na poklon dobili rad Zdravka Gržičića i druge prigodne poklone, a domaćini su ih počastili originalnom crikveničkom slasticom, Frankopan tortom.

Julka i Štefan Hučko žive u mjestu Šala, oko 70 km od Bratislave. Posljednjih 18 godina njihovi domaćini su privatni iznajmljivači Branka i Ivica Lončarić koji su ih posjetili u Slovačkoj. Godinama dolaze dva puta godišnje po dva-tri tjedna, krajem lipnja te početkom rujna. Često dođu “pozdraviti” svoje domaćine nakon hladne slovačke zime, oko 1. svibnja na nekoliko dana. Tako se može reći da dolaze čak tri puta na godinu u Selce.
Smještajem su jako zadovoljni te su ga preporučili svim prijateljima. Kod Lončarića će tako ove godine doći šest obitelji po njihovoj preporuci. Slovaci obitelj Lončarić i njihovu kuću smatraju svojim drugim domom i nikada nisu razmišljali da i same kupe nekretninu u Selcu. Često idu na zajedničke izlete s domaćinima. Ove godine posjetili su špilju Biserujka, a već su obišli Istru, otoke, Gorski kotar, nacionalne i parkove prirode. U Selce su došli slučajno, prije njih su u Selcu boravili njihovi prijatelji, koji su im nahvalili mjesto te su i oni poželjeli doći. I ostali su 24 godine. Zadovoljni su blizinom i lakom dostupnošću crikveničke rivijere, hvale klimu, a posebno gastronomiju. Štefan je ribolovac, lovi ribe u Slovačkoj na rijekama, znao je ići i u Italiju, no najviše voli Jadransko more. Turističkim putevima Julke i Štefane krenula su i djeca, dva sina i kćer koji sa svojom djecom dolaze u Selce.

U TZ Grada Crikvenice ističu da izuzetno cijene dugogodišnju vjernost gostiju, obzirom da je jasno da je preporuka prijatelja najbolja ocjena destinacije i promocija koja nema cijene. Direktorica TZ Grada Crikvenice Marijana Biondić zahvaljuje svim privatnim iznajmljivačima koji njeguju bliske odnose sa svojim dugogodišnjim gostima, što je jedan od glavnih motiva povratka na crikveničku rivijeru.

error: Content is protected !!