Sretan Božić svim čitateljima: Evo što smo nama i vama poželjeli u blagdanskoj čestitki!

Svi nešto žele. Posebice u ovim danima, kada su lijepe želje glavna „moneta“ za društvene interakcije. Zoki i Kolinda žele (p)ostati predsjednicima, misice žele mir u svijetu, vjernici žele ljubav božju, usamljeni traže ljubav bilo čiju, Hrvati žele postati Irci, Irci žele ujedinjenje, Britanci žele razjedinjenje, razjedinjeni žele naći zajedinčke točke, a točke žele doći na kraj rečenice.

Ne treba niti govoriti kako će mnogi od njih ostati razočarani, jer mnoge želje ostat će neispunjene, neovisno o tome bile upućene nadnaravnim silama, glasačima ili žiriju izbora ljepote. No, ne i naša želja, jer mi smo ove godine dobili sve što smo željeli: čitatelje koji cijene naš trud, rado iznose svoje kritike i pohvale i ne libe se uključiti u raspravu o temama iz sredina u kojima žive, a o kojima mi pišemo.

A to, taj odnos koji imamo, to se zove zajednicom. I možemo vam iskreno reći, doista je lijepo biti dijelom takve zajednice, u kojoj nema velikih i malih priča, niti važnih i nevažnih ljudi, u kojoj svaki glas može doći do izražaja. Ne kao na izborima, kada je glas važan samo jednom u četiri godine, već svakodnevno, jer kada taj dijalog prestane, kada interes čitatelja nestane, tada i naš posao gubi svaki smisao.

Zato, ako pripremate svoj popis novogodišnjih odluka, neka jedna od njih bude i jače uključivanje u ovu zajednicu koju stvaramo trudom s obje strane. Podijelite svoje stavove, iskustva i misli sa svojim sugrađanima, pročitajte njihove ideje i prijedloge, informirajte se o svim događanjima iz našeg lijepog kraja.

I mi smo, zapravo, odlučili isto: proširiti i poboljšati komunikaciju, uvesti nove sadržaje i u našu regionalnu mrežu „uhvatiti“ neke nove krajeve, poput Gorskog kotara i otoka. No, sve to može pričekati novu godinu: do tada, opustite se, odmorite se i pojedite nešto fino.

Sretan Božić i sve najbolje žele vam redakcije portala

PodUčkun.net
Torpedo.media
Tunera.info
Lanterna.news