Što se sve događa ovog tjedna na Rivijeri Crikvenica

Glazbene večeri, ribarske fešte, večeri tradicije, otvoreno kino…

CRIKVENICA Ušli smo u novi tjedan u kojem Rivijera Crikvenica nudi niz zanimljivih događanja koje organizira ili koordinira TZ Grada Crikvenice.
Već večeras u 21 sat u centru Crikvenice na programu su Glazbene ljetne večeri. Za zabavu su zaduženi talentirani glazbenici i njihova izvedba svjetskih hitova. Glazbeni gosti večeri je grupa Coffee Shop Acoustic.

Sutra (utorak) u 19 sati Crikvenica u centru Crikvenice će početi Primorska noć. Posjetitelje očekuje bogata ponuda prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja.
Istu večer, u 21 sat, centar Selca ugostit će Glazbene ljetne večeri u Selcu. Izvodit će se svjetski hitovi, a glazbeni gost večeri je grupa Tremolo.

U srijedu u 20,30 sati u u centru Selca se održava Večer ribarske tradicije. Vrijednu baštinu i važan dio selačke povijesti pretočilo se u zanimljivo i edukativno događanje na otvorenom. Ribari će plesti mrežu, a druženje će dodatno začiniti kapljica dobrog vina i pokoja frigana srdelica ili kanape.

U četvrtak u 19 sati u centru Selca počinje Primorska noć uz bogatu ponudu prirodnih i domaćih proizvoda, poput domaćeg sira, meda, džemova, rakije i likera. Na nekima od štandova će se moći pronaći i originalni suveniri i rukotvorine, idealni za poklon ili dragu uspomenu s putovanja. Od 20,30 h će u centru svoj koncert održati Limena glazba Selce. U četvrtak u 21 sat na rivi Mulina u Jadranovu počinju Melodije s okusom mora. Glazbeni gost večere je klapa Vinčace.

U petak u 21 sat se na plaži Balustrada u Crikvenici otvara Open air cinema u prvom redu do mora. Kino “dvorana” bit će poznata crikvenička plaža Balustrada. Na platnu filmski hitovi nominirani za Oskara. Ovog petka na programu film King Richard.
U petak u 19 sati na rivi Mulina u Jadranovu počinje Ribarska fešta. Subota će u centru Crikvenice u 21 sat ponuditi Tribute nights – Disco Magic Band. Na glazbenom meniju su evergreeni. U nedjelju u 20,30 sati u centru Selca nastupit će KUD Neven Selce.