ERSTE AD

Stožer: Bez okupljanja, u trgovine obavezno s maskama

Nadzirat će se rad trgovina i ostalih djelatnosti koje počinju raditi prekosutra

NOVI VINODOLSKI Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog izdao je priopćenje u kojem se zahvaljuje Novljanima na disciplini, ali i upozorava na daljnji oprez i pridržavanje mjera.
“Na području Grada Novog Vinodolskog i dalje smo bez zaraženih osoba od bolesti uzrokovane virusom COVID-19. Rezultat je to kontinuiranog rada Stožera civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog te ostalih pripadnika operativnih snaga sustava Civilne zaštite koje djeluju na području Grada Novog Vinodolskog. Stožer podržava i pohvaljuje sve odluke i mjere donesene od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske koje su osnova i temelj za dobre rezultate koje postižemo u borbi protiv virusa na području našeg Grada”, ističe se u priopćenju.

Novljanski stožer apelira na sve građane da se s nastupom povoljnijih vremenskih uvjeta suzdržavaju zadržavanja na javnim prostorima (trgovi, šetnice, ulice) te ostalih okupljanja. Nadzor pridržavanja mjera nastavit će provoditi djelatnici DVD-a San Marino Novi Vinodolski, Policijske postaje Crikvenica te po potrebi ostali pripadnici operativnih snaga Civilne zaštite.

Vezano uz novi režim rada trgovina i ostalih djelatnosti koji starta prekosutra (ponedjeljak 27. travnja), Stožer civilne zaštite Grada Novog Vinodolskog najavljuje da će provoditi nadzor nad pridržavanjem svih općih protuepidemijskih mjera i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Stožer napominje kako je i dalje na snazi zabrana ulaska bez zaštitne maske u sve trgovine i ostale objekte kojima je dozvoljeno obavljati djelatnost.

error: Content is protected !!