ERSTE AD

Stradaloj Banovini Bakar šalje 150 tisuća kuna

Gradonačelnik Klarić zahvalio se svima koji nude pomoć na sve načine, no naglasio je da pomoć treba skupljati organizirano i sigurno

BAKAR Stradalim područjima na Banovini Grad Bakar pomoći će uplatom od 150 tisuća kuna te organiziranim skupljanjem pomoći. Iz gradskog proračuna u Petrinju, Sisak i Glinu poslat će se 100 tisuća kuna, a 50 tisuća kuna osigurala je gradska firma Industrijska zona Bakar d.o.o., prenio je gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić informacije s jutrošnjeg sastanka na kojem je odlučeno kako će Grad Bakar pomoći stradalim područjima u prvom mahu.

– Stupio sam u kontakt s Gradom Petrinjom, kolegama iz Siska i okolnih mjesta, nismo brzali s odlukama jer su okolnosti takve da će pomoć biti potrebna duži vremenski period. Ne tjednima već mjesecima, rekao je gradonačelnik Klarić u emisiji internet televizije Novinet TV “11 manje kvarat” koja se danas emitirala iz Bakra.

Gradonačelnik Klarić zahvalio se brojnim stanovnicima Grada Bakra koji nude pomoć na sve načine, no naglasio je da pomoć treba skupljati organizirano i sigurno, u koordinaciji sa bakarskim stožerom Civilne zaštite, Vatrogasnom zajednicom Grada Bakra i mjesnim odborima, kako bi se najefikasnije pomoglo pučanstvu Banovine, ali i vodilo računa da nam još uvijek prijeti epidemija.

error: Content is protected !!