Novi trener Strukan: U Naprijedu je sve savršeno

Novi trener Hreljana najavljuje proljeće svoje ekipe u 4 ligi. Otišli su Štimac, Brnja, Ismaili i Žarković, a došli Popović i Pernat

HRELJIN U subotu starta proljetni dio 4. nogometne lige. Naprijed u proljeće kreće s visoke pozicije, dijeli treće mjesto, a prvoplasirani Vihor bježi pet bodova. U zimskoj pauzi na trenerskoj klupi je Elvisa Brajkovića naslijedio Neven Strukan.
Kakvi su dojmovi u novome klubu, te kako je prošao pripremni period?
“Sve oko kluba je zaista savršeno. Osjećam se ispunjeno kao trener. Uvjeti koji nam se pružaju stvarno su izvrsni. Drago mi je što ću imati pomoćnog trenera i trenera vratara, te ćemo se kroz suradnju i timski rad maksimalno posvetiti dečkima. Na raspolaganju nam je i nova dvorana koja će nam itekako dobro doći. Zadovoljan sam zalaganjem na treningu i vidim da su dečki željni rada, stoga vlada dobra atmosfera. Na pripremnim utakmicama morali smo ostvariti bolji rezultat”.
Igrali ste protiv tri trećeligaša, sva tri poraza. Kako ste izgledali u tim utakmicama?
“Mislim da smo mogli parirati u fizičkoj spremi u svim utakmica. Koštalo nas je nekoliko individualnih grešaka nekih igrača, na kojima ćemo morati raditi da se ne bi ponavljale. U takvim utakmicama koncentracija mora biti na maksimumu”.
Kakav Vam je igrački kadar?
“Svoju sreću u drugim klubovima tražit će Štimac, Brnja, Ismaili i Žarković. Od novih imena, pridružili su nam se Popović, te vratar Pernat. Neki igrači su nam trenutno bolesni, ali nadam se da ćemo što prije biti kompletni. Također će nam dobro doći igrači iz našeg omladinskog pogona, koji mogu pratiti zahtjeve ovoga ranga”.
Koga smatrate najvećim konkuretnom za naslov prvaka?
“Još je puno do kraja. Trebamo svaku utakmicu odigrati sa stopostotnom željom i stopostotnom voljom, a nakon ovih osam preostalih kola, kada se budu formirale lige, onda ćemo vidjeti kako stoje stvari. Nikoga ne bih favorizirao, teren je jedino mjerilo”.
U subotu, na Lonji dočekujete Otočac.
“Utakmica kao svaka druga, ali ne smijemo si dopustiti nimalo opuštanja, jer je dobar ulazak u nastavak sezone jako važan. Od dečkiju očekujek kao za svaku utakmicu da daju svoj maksimum, te se nadam pozitivnom rezultatu u subotu”.

error: Content is protected !!