3. HNL Zapad: susret Naprijeda i Nehaja obećava čvrst ogled

Obzirom na efikasnost Hreljana i Senjana, sutrašnji sraz mogao bi presuditi jedan gol

HRELJIN Sutra se na Lonji igra utakmica koju bi mogli i nazvati polususjedskim derbijem. Nisu Hreljin i Senj daleko. Naprijed ulazi u utakmicu koja započinje u 16,30 sati sa 6 bodova, a gosti sa 4 boda. Hreljani su nakon poraza nanizali dvije pobjede (Novigrad i Krk), a Nehaj se nakon dobrog starta u gostima (pobjeda u Krku i remi u Bujama) poskliznuo na wsvom terenu, izgubivši od Nehaja. Susrest će se dvije ekipe koje teško postižu golove. U tri kola zabili su po dva gola iz igre. Lako je moguće da sutrašnju utakmicu presudi jedan gol.

“Čeka nas teška utakmica, čvrst protivnik, prodoran po boku. Bit će napeto od prve do zadnje minute.”, kaže trener Naprijeda Neven Strukan koji u ekipi ima puno mladih igrača.
“Juniorski i seniorski nogomet su kao dan i noć. U seniorima je igra puno brža, agresivnija, manje je vremena za odluku. Igrači pomalo hvataju zahtjeve, samo treba biti sto posto motiviran, strpljiv i vrijeme će pokazati svoje. Sutra ćemo dati sve od sebe, nadam se ćemo nastaviti svoju igru i pozitivan niz”, zaključio je trener Hreljana.

Budan (Nehaj)

Senjani u sutrašnjoj utakmici traže priliku za iskupljenje, nakon blijede i nemoćne predstave protiv Crikvenice.
“Prije svega se igrom želimo opravdati samima sebi, a potom i našim navijačima za predstavu protiv Crikvenice. Falilo nam je agresivnosti, a to je ono što je Nehaj uvijek krasilo i bez čega mi ne možemo računati na dobar rezultat. Imali smo problema s koncentracijom i sve se to odrazilo na rezultat. Nadam se da smo naučili lekciju.
Sutrašnji susret je prilika da se opet vratimo na put iz prva dva kola. Cilj je vratiti se neporažen. Dakle, moramo se boriti, biti u utakmici 90 minuta. Rekao bi da je možda i dobro da smo lošije izdanje imali protiv jake Crikvenice koja će sigurno biti među prve tri-četiri ekipe u prvenstvu i koja će uzimati bodove. Ne smijemo si dopustiti loše izdanje protiv ravnopravnog protivnika”, ističe trener Nehaja Marin Tomljanović.
Osim Prizmića koji je dobio crveni karton protiv Crikvenice, svi su igrači na raspolaganju treneru Nehaja.

error: Content is protected !!