Svečani prijem za sedmero učenika generacija u Crikvenici

Najbolji učenici su Karlo Brkić, Tea Mataija, Lovro Tonković, Martina Bačić, Karla Antić, Claudia Andročec i Mirnes Begić

OŠ Zvonka Cara

CRIKVENICA Čelnici Grada Crikvenice, gradonačelnik Damir Rukavina i zamjenice Silvia Crnić i Ivona Matošić Gašparović priredili su svečani prijam za sedmero učenika generacije triju crikveničkih škola. Učenici generacije su Karlo Brkić (OŠ Vladimira Nazora), Tea Mataija (OŠ Zvonka Cara), Lovro Tonković (Opća gimnazija), Martina Bačić (smjer hotelijersko-turistički tehničar), Karla Antić (smjer ekonomist), Claudia Andročec (smjer kuharstvo) i Mirnes Begić (smjer vodoinstalater). Na svečanost su došli ravnatelji škola, Deana Čandrlić Zorica, Desiree Pečaver i Arsen Badurina te razrednici najboljih učenika: Daliborka Todorović, Alison Mavrić, Rajka Domijan, Iva Suden i Darije Dragičević.

OŠ Vladimira Nazora

Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina je poručio najboljim crikveničkim učenicima da je siguran da će neki od njih voditi Crikvenicu u budućnosti. Rukavina je istaknuo da Grad Crikvenica vodi brigu o mladima, uvjetima školovanja i njihovom standardu. Milijunska su ulaganja u škole i vrtiće. Nakon energetske obnove škole Vladimira Nazora, energetski obnavljamo školu Zvonka Cara, obnavljamo vrtić i školu u Dramlju, a vrtić će dobiti i Gornji Kraj. Da je srednja škola pod našom nadležnošću, i ona bi bila obnovljena, no koliko imam informaciju, najavljena je obnova i srednje škole. Rukavina je na svečanosti u dvorani Zora podsjetio i na gradske stipendije.
Druženje za završilo na kolačima u Tošu.

Srednja škola dr. Antuna Barca

Kolači u Tošu