Svi necijepljeni, dođite drugi četvrtak u Dom zdravlja Senj

Naručivanje nije potrebno, već treba doći na punkt za cijepljenje od 15 do 20 sati

SENJ Dom zdravlja Senj, mobilni tim, organizira u četvrtak (17. lipnja), punkt za cijepljenje u sjedištu ustanove u Senju, Stara cesta 43, stara zgrada, za sve zainteresirane osobe koje još nisu cijepljene.
Iz senjskog Doma zdravlja mole građane koji imaju već zakazani termin za prvu dozu cjepiva kod svog liječnika obiteljske medicine, kao i one koji trebaju dobiti svoju drugu dozu, da ne dolaze na punkt, već da se cijepe kod svog liječnika obiteljske medicine. Izuzetak su HZZO osiguranici koji su prvu dozu primili na drugom području, a u vrijeme predviđeno za drugu dozu se nalaze na području Grada Senja. Također, liječnici će biti na raspolaganju za sve osobe koje imaju nedoumica i pitanja u svezi cijepljenja (npr. cijepljenje nakon preboljenog COVID-19, u vezi osobnih alergija ili kroničnih bolesti i terapije).

Dom zdravlja Senj će osigurati dostupnost svih odobrenih cjepiva (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson&Johnson) na punktu u dostatnim količinama. O točnom datumu i vremenu za revakcinaciju drugom dozom, građani će biti obaviješteni odmah po cijepljenju.
– Podsjećamo građane da na cijepljenje dođu sa zaštitnom maskom, te da se na mjestu cijepljenja, dok čekaju upisivanje podataka i kasnije, nakon cijepljenja, dok su iz predostrožnosti pod zdravstvenim nadzorom zbog eventualnih alergijskih reakcija, održavaju razmak, ističe ravnateljica Doma zdravlja Senj Mira Nekić-Lopac, dr. med. i dodaje kako zainteresirani trebaju donijeti jedno od navedenog: zdravstvenu iskaznicu, OIB ili EU karticu.
Naručivanje nije potrebno, već treba doći na punkt od 15 do 20 sati.

error: Content is protected !!