ERSTE AD

Svjetski stručnjaci zdravstvenog turizma stižu u Crikvenicu

Sedmo izdanje CIHT-a održat će se u hotelu Katarina Selce 7. i 8. studenog i okupiti eminentne stručnjake iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja

Crikvenica – Rivijera Crikvenica za dva tjedna (7. i 8. studenog) postaje središte razmjene iskustva, informacija i znanja iz zdravstvenog turizma. Crikvenica International Health Tourism Conference (CIHT) ove godine održat će se sedmi put, a prvi put u hotelu Katarina u Selcu. Vrhunski svjetski stručnjaci iz područja medicine, turizma, marketinga i obrazovanja raspravljat će o potencijalima, razvoju i izazovima zdravstvenog turizma.

CIHT, koji se kroz godine nametnuo kao jedna od najvećih i najpriznatijih konferencija iz zdravstvenog turizma u Hrvatskoj i šire, ove godine nastavlja tradiciju dovođenja eminentnih svjetskih i domaćih govornika. Konferenciji će prisustvovati, između ostalih, osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba te vrhunski svjetski stručnjak za strateško brendiranje, marketing i iskustvo posjetitelja Doug Lansky.

Brendiranje, marketing, zdravlje, turizam – sve su to teme koje će dominirati ovogodišnjom konferencijom. CIHT od samih početaka radi na edukaciji i interakciji svojih sudionika kroz različite inovativne forme u svrhu razmjene znanja, iskustva i zajedničkog učenja te promovira Crikvenicu i Hrvatsku i postavlja ih visoko na ljestvicu destinacija zdravstvenog turizma u svijetu.

CIHT konferencija produkt je rada i suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: TZ Grada Crikvenice, Thalassotherapije Crikvenica, Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera i Poliklinike Terme Selce u suradnji s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i Sveučilištem u Rijeci.

Prijave za konferenciju otvorene su do 7. studenog.

error: Content is protected !!