TripAdvisor: Senjski restoran “Kod Veska” najbolji u Ličko-senjskoj županiji

Dolaze nam gosti iz mnogih zemalja, čak i iz Južne Afrike, po preporuci prijatelja“ rekao je vlasnik restorana Vesko Lakičević čija obitelj je u ugostiteljstvu od 1991. godine

Senj – Prema Trip Advisoru, turističkom internetskom portalu, restoran “Kod Veska” prvi je među deset top restorana u Ličko – senjskoj županiji. Smješten je na adresi Ispod Volte 1 u Senju. “Kod Veska” je mali obiteljski restoran u kojem nude tradicionalna i internacionalna jela. Otvoreni su od travnja do listopada, a u ugodnom, toplo uređenom ambijentu gosti se odlično osjećaju i rado im se vraćaju. Osim, uvijek vedre i nasmijane, prijateljski raspoložene obitelji koja radi u restoranu, imaju i odličnog kuhara koji priprema bogate i raznovrsne kulinarske specijalitete. Na jelovniku im je svakodnevno svježa riba i svježe meso te sve ostale namirnice koje koriste pri pripremi svojih, nadaleko prepoznatih, delicija. Pripremaju i poslužuju besprijekorno spravljena mnogobrojna i raznolika jela koja će zadovoljiti ukuse svakog gosta. U svom restoranu nude i jela prilagođena vegetarijancima, imaju i bezglutenske opcije, ukratko, za svakoga gosta će se pobrinuti i ponuditi mu najbolju opciju. Posebni su i po načinu na koji serviraju neka od jela iz svoje bogate gastro ponude gostima, u padelama i lončićima kakve su koristile naše bake. Naravno, uz jela bogatog okusa, ali i porcija, u ponudi su i razne vrste pića i napitaka.

“Dugogodišnja je to obiteljska tradicija koja je započela još 1991. godine kao nastavak rada poznatog restorana Dada. Kasnije smo se preselili na Škver i danas smo u centru grada. Dolaze nam gosti iz mnogih zemalja, čak i iz Južne Afrike, po preporuci prijatelja“ rekao je vlasnik restorana “Kod Veska” Vesko Lakičević.

Osim u prekrasno uređenom i dekoriranom unutarnjem ambijentu, jednako se može uživati i na otvorenom dijelu smještenom u užem centru grada s prekrasnim pogledom na more. Komentari posjetitelja su odlični, zadovoljni su i ugodno iznenađeni ponudom i okusima hrane, ambijentom, poslugom i osobljem s kojim često ostanu u kontaktu i nakon odlaska, a mnogi od njih ponovno im se vraćaju i preporučuju ih svojim prijateljima. I domaći gosti rado se druže “Kod Veska” te željno iščekuju ponovno otvaranje restorana.

error: Content is protected !!