Tržnica u Crikvenici otvara se u petak

Postojala je mogućnost da se tržnica otvori sutra, no ostavljen je dan trgovcima da pripreme robu

CRIKVENICA Tržnica u Crikvenici otvorit će se prekosutra (petak), najnovija je informacija iz crikveničkog komunalnog društva Eko Murvica. Postojala je mogućnost da se tržnica otvori sutra, no sutrašnji dan Eko Murvica iskoristit će za finalne pripreme tržnice, a prodavači za pripremu robe. Poslije podne smo javili da je dvoje trgovaca zainteresirano za prodaju na tržnici. U međuvremenu se javio još jedan trgovac.
Direktor Eko Murvice Lovorko Gržac najavljuje da će tržnica dobiti ulaz i izlaz kako bi kupci što manje dolazili u kontakt. Na tržnicu će se postupno puštati kupci, kao i u trgovačkim centrima. Djelatnici Eko Murvice kontrolirat će broj kupaca, a sve će nadgledati Stožer Civilne zaštite Grada Crikvenice. Maksimalno će se poštivati mjere opreza.
Crikvenica je jedan od 11 gradova i općina s područja Primorsko-goranske županije koji su dali zahtjev za otvaranje tržnice. Stožer Civilne zaštite Primorsko-goranske županije najavio je da će gradovi i općine dobiti zeleno svjetlo za tržnice čim ispune propisane zaštitne mjere.

error: Content is protected !!