FOTO Turbina pobijedila Mrkopalj, u sjeni loma noge Denija Domijana

Turbina – Mrkopalj 4:2 (2:0)

TRIBALJ Igralište Podhumac. Bez gledatelja. Sudac Rusich (Rijeka)
Strijelci: 1:0 Klarić (8.), 2:0 Knežević (31.), 2:1 Zdrilić (66.), 2:2 Capjak (74.), 3:2 Babić (78.-11 m), 4:2 Čičić (88.)
Žuti kartoni: Petrović, Baričevac, Šoštarić, Blašković (Mrkopalj)
Crveni kartoni: Blašković (55.-drugi žuti), Tomić (trener Mrkoplja, 52.)
TURBINA Đotlo, Aleksa, Bruketa, Matejčić (od 60. Juričić), Klarić (od 46. Car), Ribarić, Antić (od 70. Sušlić), Čičić, Knežević, Babić (od 83. Pavičić), Domijan (od 24. Čop)

Turbina je pobijedila Mrkopalj 4:2 u utakmici koju je obilježila teška ozljeda, lom potkoljenice, Denija Domijana u 24. minuti. Igrač Turbine već je operiran u KBC Rijeka.
– Ako je tko imao ozljede, onda je to imao Deni. Imao je pehove s ozljedama, imao je operaciju koljena. Želimo mu brz oporavak. Deni već sjedi u našoj upravi, čekamo da nam se vrati, kaže trener Turbine Sebastian Knapić.

Domijan je večeras operiran u KBC Rijeka

Sama utakmica bila je ispunjena dramatičnošću. Turbina je povela 2:0 i tim rezultatom otišlo se na odmor. Nakon isključenja trenera gostiju zbog uvreda sucu, igrač Mrkoplja zbog skidanja dresa dobiva drugi žuti karton. Gosti su odlučili napustiti teren, nezadovoljni suđenjem. Inače, u nekoliko navrata pretjerano su se okomili na suca u prvom dijelu. Primjerice, kod poništenog gola nakon prekršaja nad domaćim vratarom. Da igraju u kojoj ligi više, bilo bi crvenih kartona. No, gosti su ipak odustali od takve odluke. I s igračem manje zabili dva gola.

Gosti su nekoliko puta nasrtali na suca

– Imali smo čistu situaciju, vodstvo 2:0. I umjesto da pletemo mrežu i riješimo utakmicu, mi smo utakmicu odveli u neizvjesnost. Činjenica je da je njihova odluka da napuste teren unijela nemir, poremetila nam ritam. Kad se tome doda šok zbog loma noge našeg igrača, jasno je da smo izgubili koncentraciju. Uspjeli smo se vratiti, što me jako veseli jer znamo da ekipe često potonu kad ispuste sigurno vodstvo.
Sveukupno, mogu biti zadovoljan nastupima na proljeće. U tri utakmice uzeli smo devet bodova. S Ribarićem smo puno dobili, vidi se da odskače kvalitetom, zaključuje trener Turbine koja drži petu poziciju na ljestvici dok je treće mjesto udaljeno tek bod (Turbina ima i utakmicu manje).
Tribaljci su prvi put istrčali u novim dresovima, sponzor je Dentalni laboratorij Matej Vidić.

Turbina Uspješnija Od Mrkoplja

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!