Turnir sv. Nikole osvojila Konoba Fran Krsto Frankopan Kraljevica

Kraljevičani su u uzbudljivom finalu svladali Konobu Portić, za koju su igrali igrači Crikvenice, rezultatom 4:3. Treće mjesto pripalo je Novljanima odnosno ekipi Franko i prijatelji – Discotheque Puls

KRALJEVICA Malonogometni turnir Svetog Nikole u Kraljevici osvojila je Konoba Fran Krsto Frankopan iz Kraljevice koja je u dobrom i uzbudljivom finalu svladala momčad Konobe Portić 4:3. Prvih deset minuta finala pripalo je Konobi Portić Bakarac čiju su ekipu činili igrači trećeligaša Crikvenice. No, domaći dečki preuzimaju incijativu, pogađaju dvije stative. U drugom dijelu Kraljevičani su stigli do 4:1 i kad se činilo da je sve gotovo, Konoba Portić stiže do 3:4, ali tek je ostalo 15 sekundi do kraja. Treće mjesto pripalo je ekipi Franko i prijatelji – Discotheque Puls koju su činili uglavnom igrači Vinodola. U malom finalu bili su bolji od ekipe Kamino Misst Rijeka 3:2. U polufinalu je Konoba Frank Krsto Frankopan dobila Kamino Misst 8:0 dok je Konoba Portić svladala Franka i prijatelje Discotheque Puls 1:0.

Mazzarolli u prodoru u finalu

Konoba Portić

 

 

 

 

 

 

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Edi Burić, najbolji strijelac je Josip Buršić, a vratar Nikolas Bilen. Svi iz pobjedničke ekipe. Pehare i priznanja uručili su gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić, njegova zamjenica Paula Vučković, direktor TZ Grada Kraljevice Robi Krulić i kao organizator Jakov Dorić.
Turnir koji je organizirala ŠRD Tunera Bakarac, uz potporu Grada Kraljevice, TZ Grada Kraljevice i Zajednice sportova Grada Kraljevice, okupio je 16 ekipa, a igrao se u Domu kulture i sporta u Kraljevici. Malonogometni turnir uoči Božića organizirao se nakon osam godina pauze.
Veteranski turnir osvojila je Crikvenica koja je u finalu svladala Šmriku 4:3 nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom dijelu susret je završio 2:2. U susretu za treće mjesto Kraljevica je bila bolja od Bakra 3:2. Na turniru veterana nastupile su četiri ekipe.

Novljani su uzeli treće mjesto

Burić u napadu

 

 

 

 

 

 

Konoba Fran Krsto Frankopan Devčić, Kurolt, Burić, Bilen, Jasprica, Buršić, Perušić, Dokmanović, Con, Ž. Tomić
Konoba Portić Lastrić, Vukelić, Mazzarolli, Njegovan, Miličević, Kuna, Butorac i Prpić.
Franko i prijatelji – Discotheque Puls Godinić, Pušić, T. Petrinović, Vergić, Buljat, Smolčić, Lenac, Perinić, Malinić, Deni Rubčić i Svetić.
Kamino Misst Rijeka Akrap, Čendo, M. Lukačić, Pečar, Kocijan, Marohnić, Štimac, Gregović, Jović I. Lukačić

Turnir Svetog Nikole @ Kraljevica 2019.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

error: Content is protected !!