TZ Grada Crikvenice poziva iznajmljivače: preuzmite karticu s popustima

Kartica nudi popuste na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu

CRIKVENICA Kako bi podržala turističke subjekte na svome području, TZ Grada Crikvenice aktivno provodi niz aktivnosti i projekata. Pored redovnih aktivnosti, zbog specifičnih uvjeta uzrokovanih pandemijom osmišljene su dodatne mogućnosti sufinanciranja i pogodnosti, osobito za obiteljski smještaj, koji ima značajan udio u ukupnom broju turističkih noćenja na Rivijeri Crikvenica.

Tako je pokrenut projekt pod nazivom Kartica za iznajmljivače. Ova kartica će privatnim iznajmljivačima omogućiti korištenje raznih pogodnosti i popusta na proizvode i usluge pri uređenju i opremanju svojih smještajnih kapaciteta te pripremanju objekata za turističku sezonu. Karticu će moći preuzeti registrirani privatni iznajmljivači, koji su evidentirani u sustavu eVisitor i koji nemaju nepodmirenih obveza prema TZ Crikvenice. Projekt je zamišljen kao dugoročan.
– Pozivamo sve iznajmljivače da se jave u Turističko-informativni centar Crikvenica kako bi preuzeli svoju karticu, za koju vjerujemo da će je koristiti za podizanje kvalitete svojih smještajnih jedinica. Cilj projekta je povezivanje lokalnih gospodarstvenika i privatnih iznajmljivača koji će rezultirati povećanjem potrošnje u lokalnom gospodarstvu. Upravo iz tog razloga se nadamo da će zadovoljni biti i privatni iznajmljivači, ali i partneri projekta, koji su u velikom broju prihvatili ovaj projekt. Poziv za uključivanje partnera je i dalje otvoren te se zainteresirani partneri mogu javiti u TIC Crikvenica, poručuje Marijana Biondić, direktorica TZ Grada Crikvenice.

Popis 21 partnera
https://www.rivieracrikvenica.com/popusti