U centru Novog otrgnuo torbicu 68-godišnjakinji

Osumnjičeni je provalio i u dva vozila te ukrao dvije torbice na plaži

NOVI VINODOLSKI Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
Sumnjiči se da je prošli tjedan u središtu Novog Vinodolskog na drzak način otrgnuo torbicu 68-godišnje hrvatske državljanke s ramena te otuđio novac i druge predmete u vrijednosti oko dvije tisuće kuna. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno kako je uz navedeno u rujnu provalio i u dva osobna vozila slovenskih državljana iz kojih je otuđio novac, dok je na plažama Novog Vinodolskog, također u rujnu i listopadu, iskoristio nepažnju dviju hrvatskih državljanki pa im otuđio torbice s novcem i drugim predmetima. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na desetak tisuća kuna.
Završetkom kriminalističkog istraživanja podnesena je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu protiv osumnjičenog zbog osnova sumnje u počinjenje dvije teške krađe provaljivanjem, drske krađe, kao i još dvije krađe, te je predan pritvorskom nadzorniku.

error: Content is protected !!