U Mitan marini više plovila no lani

Prvi put u naše četiri godine nam se dogodilo da već u prvim danima srpnja nismo mogli primiti brod jer smo bili popunjeni, ističe direktor Mitan marine Salopek

NOVI VINODOLSKI Usprkos koroni koja je zaprijetila turizmu, već pogled s Jadranske magistrale otkriva da je marina na istočnom ulazu u Novi lijepo popunjena. Kad smo se spustili u ured direktora Mitan Marine Tomislava Salopeka doznali smo da je u Mitan marini na vezu više brodova no lani. Popunjeno je svih 140 vezova.

“Prvi put u naše četiri godine nam se dogodilo da već u prvim danima srpnja nismo mogli primiti brod jer smo bili popunjeni. Ono što je prazno je već rezervirano i čekamo dolazak nautičara koji su čekali rasplet s koronom, a dio nautičara je na moru”, objašnjava direktor Salopek. Mitan marinu su prepoznala “ozbiljnija” plovila. Prosječna dužina plovila u moru je 12,5 metara, a u hali 9,5 metara. Marina se sve više puni sadržajima.

“Stigao nam je prvi charter, Daranji, sa tri jedrilice. Tifonova benzinska pumpa u sklopu marine je prepoznata od nautičara, ali i od Novljana. Sve je više posla. Radi i restoran Muroskva u sklopu marine, otvoren je od 7 do 23 sata. Obzirom na okolnosti, možemo biti vrlo zadovoljni. Rezervacije u siječnju i veljače najavljivale su rekordnu godinu. Stigla je korona, no očito su kvaliteta i ponuda Mitan marine garancija da nautičari kod nas mogu biti sigurni”, kaže direktor Mitan marine.

error: Content is protected !!