U Senju regata, u Krivom Putu nogomet, a u sv. Jurju zabava i Jole

Senjani u subotu mogu birati gdje će se i kako zabavljati. Tri lokacije i tri različita događanja

SENJ Ova subota bit će ispunjena sportskim i zabavnim sadržajama u Senju, Krivom Putu i Svetom Jurju. U subotu 27. po redu Jedriličarsku regatu za klasu Krstaš organizira Jedriličarski klub Senj. Prijave natjecatelja obavljat će se od osam sati ispred klupske prostorije na ulazu na plažu Škver. Jedrenje će startati u 11 sati. Na ovogodišnjem natjecanju nastupit će dva senjska tima. Proglašenje pobjednika održat će se u restoranu “Uskok” s početkom u 18
sati.
Veteranski malonogometni turnir “Krivi Put 2019.”, 12. izdanje, organizira Nogometni klub “Bunjevac – Gavran”. Na turniru će sudjelovati ekipe krivoputskih sela: Alan, Krivi Put, Mrzli Dol, Podbilo, Veljun i Vrataruša. Turnir će se odigrati u Sportskom centru Damir Tomljanović Gavran s početkom u 15 sati. Nakon turnira organizirano je natjecanje u kuglanju i bacanju kamena. U večernjim satima uslijedit će potezanje konopa i zabava uz dobru ponudu jela i pića te glazbu grupe “Forever young”. Novčani iznos predviđen za nagrade najboljim ekipama bit će uplaćen senjskoj ligi protiv raka.
Na Svetojursku noć, koja će se održati na rivi u Svetom Jurju s početkom u 21 sat, pozivaju Turistička zajednica Grada Senja i Grad Senj. Zabava će započeti nastupom senjske grupe “Trio Marinero”, a potom će uslijediti koncert popularnog hrvatskog zabavljača Jole. Osim u vrhunskoj glazbi, posjetitelji će moći uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi kao i ponoćnom vatrometu.

error: Content is protected !!