U subotu 11. siječnja maškare u Crikvenici preuzimaju vlast

Dječja i velika povorka su na rasporedu u nedjelju 26. siječnja, a u dvorani će pjevati Indira Forza, Koktelsi, Jole, Maja Šuput i Gazde

CRIKVENICA Za deset dana startaju maškare u Crikvenici. Maškarani zastori se podižu u subotu 11. siječnja, a spuštaju 26. veljače. Pred nama je sedam tjedana zabave u sklopu manifestacije “Maškare 2020.” Već je poznato da se crikveničke maškare otvaraju druženjem u Matkovićima te primopredajom ključeva i dizanjem zastave.
Maškare će ponuditi klizanje pod maskama, pikado turnir, čajanke i tombole, humanitarni maškarani obrtnički kotlić, maškaranu šetnju po Ljubavnoj cestici, Čakavsko maškarano zapolne, boćarski maškarani turnir… Dječja maškarana povorka i Velika maškarana povorka na rasporedu su 26. siječnja. Maškarana dvorana ove će godine ponuditi pet subotnjih zabava: Indira Forza, Koktelsi, Jole, Maja Šuput i Gazde. S gostima će svake subote svirati grupa Point.
Organizatori ovogodišnji maškara su TZ Grada Crikvenica, suorganizatori Fine Food, Eko-Murvica i Jadran Crikvenica dok su pokrovitelji Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica i TZ Kvarnera. Naš portal je među medijskim pokroviteljima Maškara 2020. u Crikvenici, zajedno s Narodnim radijom, Radio Rijekom i 24 sata.