Domaći proizvodi privlače kupce u trgovinu hrvatskih delicija u Frankopanskoj u Crikvenici

U ponudi pršut, kobasice, kulen, slanina, sirevi, maslinovo ulje, med, tartufi, gin, sol, ocat divljeg šipka, suhe smokve, rezanci…

Trgovina hrvatskih delicija koju je u centru Crikvenice otvorila Vinska kuća Pavlomir ubire samo pohvale. Početkom sezone u Frankopanskoj ulici otvorena je trgovina u kojoj možete kupiti domaće proizvode iz čitave Hrvatske. I sezona je pokazala da su Crikveničani i turisti trebali takvu trgovinu na crikveničko-vinodolskoj rivijeri. U Frankopanskoj možete kupiti pršut, kobasice, kulen, slaninu, sireve sa svih strana Hrvatske, maslinovo ulje, med, tartufe, gin, sol, ocat divljeg šipka, suhe smokve, široke rezance s kurkumom i mrkim trubačama, slatke proizvode… Naglasak je na malim, ekskluzivnim proizvođačima. Na etiketama domaćih proizvoda puno mjesta: Hreljin, Krasno, Matulji, Istra, Punat, Kornić, Rab, Pag, Nin, Kali, Otočac, Kaštel Kambelovac, Marina, Cernik, Šarengrad. Naravno, u Frankopanskoj se mogu kupiti buteljirana vina, rinfuzo vina, pjenušci i rakije Vinske kuće Pavlomir.

Crikvenica – Frankopanska 6: trgovina otvorena od 9 – 21 sat

Trgovina hrvatskih delicija još će jačati asortiman. Vinska kuća Pavlomir poziva sve koji imaju kvalitetne domaće proizvode da ponude svoje delicije na prodaju u trgovinu koja će raditi cijele godine.

error: Content is protected !!