Ugostiteljima Crikvenice edukacija otkrila male tajne

Edukaciju su organizirali Grad Crikvenica, TZ Grada Crikvenice, portal Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice

CRIKVENICA Ugostitelji Crikvenice ispunili su gradsku vijećnicu u potrazi za novim znanjima u sklopu edukacije koju su organizirali Grad Crikvenica, TZ Grada Crikvenice, portal Gastronaut i Ceh ugostitelja Crikvenice. Edukacijom se željelo pomoći ugostiteljima u snalaženju u specifičnoj sezoni, u sjeni epidemije, ali i otkriti male tajne koje će ugostiteljima pomoći  da postanu prepoznatljiviji i zanimljiviji gostima.
Odaziv ugostitelja zaista je bio iznad očekivanja. Primijetila je to i direktorica TZ Grada Crikvenice Marijana Biondić koja je pozdravila goste i crikveničke ugostitelje. U ulozi moderatorice našla se autorica brojnih projekata unapređenja gastronomske ponude i urednica portala Gastronaut.hr. Karin Mimica, a u ulozi predavača edukator i ugostitelj Siniša Križanec, koji se može pohvaliti da je pokrenuo prva dva objekta s pet zvjezdica u Hrvatskoj. Uloga “Katice za sve” pripala je predsjedniku Ceha ugostitelja Siniši Čakareviću.

 

 

 

 

Nakon radionice, crikveničkim ugostiteljima predstavili su se partneri edukacije odnosno portala Gastronaut. Vinarije Pavlomir i Erdutski vinogradi, Mesna industrija Ravlić, Mesoprerada te Zip trgovina.

error: Content is protected !!