Uključite se u kampanju Zasadi stablo, ne budi panj!

Akcija će se održati u studenom, a pomoći možete sadnjom, donacijom, sponzorstvom…

Udruga za zaštitu prirode i okoliša “Zasadi stablo, ne budi panj!” treću godinu provodi kampanju sadnje stabala diljem Hrvatske. Počeli su kao inicijativa građana, u jesen 2019. godine, s namjerom poticanja građana na sadnju stabala, kao prvog koraka prema rješenju ublažavanja klimatskih promjena. Premašili su sva očekivanja i u samo tri dana zasadili više od 60 tisuća stabala diljem Hrvatske.

Potaknuti uspjehom, prerasli su u udrugu i nastavili planski i strukturirano organizirati kampanje kolektivne sadnje stabala, u suradnji s institucijama i građanima. Odoljeli su i izazovima COVID-a te su u manje od dvije godine, okupili više od 55 tisuća sudionika i zasadili više od 150 tisuća stabala. U prosincu 2020. godine dodijeljena im je nagrada National Geographica Žuti okvir u kategoriji Život na kopnu.

Trećom kampanjom žele nastaviti uspješan niz te se nadaju Vašoj podršci. Udruga “Zasadi stablo, ne budi panj!” poziva Vas da zasadite stabla od 1. do 30. studenoga diljem Hrvatske. Kako možete pomoći? Sadnjom, donacijom, sponzorstvom.
Potražite više informacija na web stranici (www.zasadistablonebudipanj.hr) ili na Facebook stranici (Zasadi stablo, ne budi panj!) i prijavite se.

Prijavni link
https://forms.gle/bgoNy4uMNRBjemGYA

error: Content is protected !!