Umirovljenicima Kraljevice božićni bon od 200 kuna stiže poštom

Zahtjevi se primaju do 4. prosinca, no tko je dobio bon lani, ne treba podnositi zahtjev

KRALJEVICA Umirovljenici Kraljevice poklon bonove povodom božićno-novogodišnjih blagdana u vrijednosti od 200 kuna dobit će poštom. Pravo na poklon bon ostvaruju umirovljenici koji imaju prebivalište na području Grada Kraljevice i čija mirovina ne prelazi dvije tisuće kuna (računajući u iznos mirovine i zaštitni dodatak uz mirovinu) te stariji od 65 godina koji ne primaju mirovinu.

Potrebno je poslati zahtjev uz koji se prilaže presliku važeće osobne iskaznice, OIB, zadnji odrezak mirovine, a osobe koje ne ostvaruju pravo na mirovinu potvrdu Porezne uprave o visini dohotka isplaćenog u prethodnoj godini. Zahtjev se može predati na e-mail: gradska.uprava@kraljevica.hr ili ubaciti u kutiju ispred zgrade gradske uprave. Zbog činjenice da starije osobe spadaju u rizičnu skupinu te u želji da se ne ugrozi njihovo zdravlje i zadrži povoljna epidemiološka slika, mole se korisnici da u što većoj mjeri koriste e-mail. Zahtjevi se primaju do 4. prosinca.

Umirovljenici koji su u 2019. godini ostvarili pravo na poklon bon ne moraju se javljati, niti podnositi zahtjev za ostvarivanjem prava na poklon bon, obzirom da se nalaze na važećem popisu
Za eventualna pitanja umirovljenici se mogu obratiti na telefon 282-450.

error: Content is protected !!