Uživajte u jeseni uz program Experience Crikvenica (Gastro – Outdoor – Wellness)

Projekt obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude

CRIKVENICA Turistička zajednica Grada Crikvenice za jesen je pripremila program Experience Crikvenica (Gastro – Outdoor – Wellness). Projekt je to koji obuhvaća aktivnosti i rekreaciju na otvorenom, opuštajuće wellness programe u hotelima i zdravstvenim institucijama te posebne gastronomske ponude u odabranim ugostiteljskim objektima na Rivijeri Crikvenica.

Tijekom rujna i listopada organizirat će se niz besplatnih aktivnosti na otvorenome u koje se možete uključiti u samo nekoliko klikova. Svakog vikenda, počevši od petka (24. rujna) do konca listopada profesionalni vodiči i fitness treneri vodit će organizirane sportsko-rekreativne programe. Svakog petka od 16 sati je okupljanje na Trgu Stjepana Radića za organizirano nordijsko hodanje pod stručnim vodstvom. Subote su rezervirane za dvije aktivnosti. Jutarnja rekreacija počinje u 10 sati na plaži hotela Kaštel. Poslijepodnevna aktivnost, aktivna šetnju i trening u prirodi pod vodstvom profesionalnih trenera, starta u 16 sati s Trga Stjepana Radića.
U nedjelju je na raspolaganju vođena biciklistička tura. Vožnja obuhvaća područje Crikveničko-vinodolske rivijere, a start je svake nedjelje u 10 sati na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici. Moguć je i najam bicikla po najboljoj cijeni i uz dostavu na željeno mjesto.

Sve detalje o navedenim aktivnostima pronaći ćete na www.rivieracrikvenica.com. Prijave su obvezne. Putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUdXbwOfX93NJtNuoJWAfYF8bM3R81ZX7PZ-hclXC3wwsW6A/viewform možete se prijaviti na željeni program. U slučaju lošeg vremena aktivnosti se otkazuju.

Uživati možete i u gastro delicijama odabranih ugostiteljskih objekata na području Rivijere Crikvenica začinjenim posebnom jesenskom notom. Krem juha od bundeve, istarski boškarin, domaći ravijoli, štruklice od sira, kukuruzna svila, roast beef i poširana kruška s orasima samo su neka od jela koje možete kušati po promotivnim cijenama. Meni od tri slijeda stoji 120 kuna, a meni s pet slijedova 240 kuna. Ugostiteljski objekti koji su uključeni u gastro jesen u Crikvenici su hotel Esplanade, hotel Crikvenica, Karoca i Burin u Crikvenici te Ulika u Selcu.

Organizator programa Experience Crikvenica (Gastro – Outdoor – Wellness) je TZ Grada Crikvenice, partneri su Jadran, Move up, Concept GYM, KŠR Gorovo, Thalassotherapia Crikvenica i Terme Selce, a pokrovitelji Grad Crikvenica, ŽLU Crikvenica i Eko-Murvica.

error: Content is protected !!