Vavik vjerna Kirija uređuje Dom Izvor Selce

Akcija navijača HNK Rijeke traje četiri dana, a subota od 10-12 sati je vrijeme za druženje navijača i posjet prvotimaca kluba s Rujevice

Selca – Udruga navijača HNK Rijeke „Vavik vjerna Kirija“ organizira humanitarnu akciju „Za ljepši Centar Izvor u Selcu”. Članovi – volonteri provest će radnu akciju kojom će urediti okoliš dječjeg centra, a određene dijelove sanirati kako bi korisnici centra imali što bolje uvjete. Uredit će se sjeverna fasada glavnog objekta, sjeverni ogradni zid, popraviti koševi na igralištu, očistiti okoliš i prema mogućnostima još nekoliko drugih detalja.

Radovi će se izvoditi od četvrtka do nedjelje, a središnji dan, kada Udruga poziva na rad i druženje je subota od 10-12 sati, kada dolaze i predstavnici HNK Rijeke s nekoliko prvotimaca. Naime, akciju pravih navijača prepoznala je i HNK Rijeka koja će korisnike centra i najmlađe članove udruge „Vavik vjerna Kirija“ ugostiti na Rujevici, ali i posjetom Selcu podržati humanitarnu akciju.

Udruga „Vavik vjerna Kirija” djeluje od sredine 2018. godine te okuplja tristotinjak navijače Rijeke s područja Kirije (Crikvenica, Novi Vinodolski, Općina Vinodolska). Aktivno radimo i organiziramo različita druženja i humanitarne akcije, te nam se svakim danom pridružuju novi članovi s područja naše Kirije, kažu u Udruzi.

error: Content is protected !!