Večeras na balu Ljubavni đir

Zahuktava se 361. senjski mesopust, sve je više posjetitelja, atraktivnih maskiranih skupina i pojedinaca koji su jedva dočekali balove i ludu zabavu

SENJ Zahuktava se 361. senjski mesopust, sve je više posjetitelja, atraktivnih maskiranih skupina i pojedinaca koji su jedva dočekali balove i ludu zabavu. Balovi se i ove godine održavaju u senjskom Domu kulture, a sala je svake subote ispunjena do kraja. Organizatori, ove nadaleko poznate fešte, su Grad Senj, Turistička zajednica Grada Senja i Karnevalski odbor Grada Senja.

U duhu senjske tradicije maškarani balovi, kao i dječje redute nedjeljom, tematski su određene. Tako se dosadašnjih subota „điralo“ po Aziji, po šumi čudesa, po kraljevstvu, pa po cijelom svijetu, a večeras nas čeka „Ljubavni đir“.

Isto se „điralo“ i nedjeljama na dječjim redutama, a ove nedjelje, 17. veljače na redu su „Ljubavni leptirići“. Osim maškaranja u temama, djeca na redutama i pjevaju, a najbolji osvajaju lijepe nagrade i sudjeluju u finalnom natjecanju na završnoj reduti.

Za sve posjetitelje ulaz je slobodan, a dobar glazbeni ugođaj stvaraju glazbeni sastavi Trio Marinero, TS Baruffa, TS Mirakul, TS Arija te bend Forever Young. Kao i prethodnih godina, za najljepše maske pripremljene su bogate nagrade. Ugostiteljska ponuda je također odlična i financijski pristupačna. Uvod u maškarano ludovanje subotom ostvaruju predsjednik Karnevalskog odbora Ivan Prpić Špika i meštar balova Danijel Tomljanović Feralić u emisiji „Šušur“ na valovima Radio Senja svake subote od 18 do 22 sata.

error: Content is protected !!