Velika tvornica riječi i Ladies Night stand up show ove nedjelje u Gervaisu

Kazališna predstava za djecu “Velika tvornica riječi” i komedija za žensku i mušku publiku

OPATIJA Ove nedjelje (27. ožujka) u opatijskom centru Gervais publici se nude dva programa: kazališna predstava za djecu “Velika tvornica riječi” u 11 sati i stand up show “Ladies Night” s početkom u 20 sati.

“Velika tvornica riječi” u izvedbi Kazališta Mala scena iz Zagreba predstava je koja ističe ljepotu jezika te njihovu snagu i povezanost s našim unutarnjim emocionalnim svijetom – ovisno o tome kakve riječi koristimo i kako ih izgovorimo, možemo druge povrijediti, usrećiti, s njima se povezati ili prekinuti odnose. Uz to, predstava progovara i o konzumerizmu, nježnosti, ljubavi, željama i hrabrosti da pokušamo nešto čega se bojimo i ne dopustimo da nas strah sputava.
Predstava je namijenjena djeci starijoj od četiri godine. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna. Obiteljski popust od 30 kuna po ulaznici moguće je ostvariti kupovinom tri i više ulaznica isključivo na blagajnama Festivala Opatija.

Četiri dame stand up komedije, Marina Orsag (HR), Martina Ipša (SLO), Miranda Lončar (BiH) i Vlatka Mifka (HR) po prvi puta nastupaju na istoj pozornici u Opatiji. Stand up show “Ladies Night2 nasmijat će vas raznim ženskim, ali i muškim temama iz ženskog gledišta. Stoga show nije samo za žensku publiku, muškarci su i više nego dobrodošli. Cijena ulaznice iznosi 80 kuna.

Ulaznice za oba programa mogu se kupiti u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu (Splitska 2A) i Foto Reviji, te online na www.mojekarte.hr. Blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka programa.