Via Mea provela 20 agencija iz Njemačke i Austrije skrivenim ljepotama Primorja i Istre

Fokusirali smo se na male OPG-ove, proizvođače lokalne hrane, sireva, meda, vina, na vinodolske vidikovce, kao i na novu gastro ponudu, ističe Tatjana Plašč

CRIKVENICA Kako su zbog pandemije 2020. i 2021. godine otkazani svi sajmovi, akvizicije i bilo kakve marketinške aktivnosti, osim online akcija, agencija Via Mea iz Crikvenice odlučila je za njemačke i austrijske touroperatore organizirati petodnevno putovanje po Istri i Kvarneru. Odazvalo se više od 20 agencija koji rade programe van glavne turističke sezone, u proljeće i jesen.
Smješteni su u Opatiji, u hotelu Admiral, a tijekom boravka su osim opatijske rivijere vidjeli i otok Krk, Vinodol, Novi Vinodolski, Crikveničku rivijeru, otok Rab te Poreč, Pulu, Rabac, Labin, PP Učku, Oprtalj i Svetvinčenat.
– Ovom prilikom ih ne vodimo na već poznate lokacije kao što je npr. Eufrazijeva bazilika u Poreču nego smo se fokusirali na male OPG-ove, proizvođače lokalne hrane, sireva, meda, vina, na vinodolske vidikovce, kao i na novu gastro ponudu koja se nudi na Kvarneru i Istri, na primjer hotela Esplanade u Crikvenici, ističe Tatjana Plašč iz agencije Via Mea.

Sudionici studijskog putovanja su mogli izabrati između dva programa: jedan je osmišljen za aktivni odmor (planinarske i bike grupe), a drugi za kulturni i gastro odmor. Tako da su dio putovanja proveli svi zajedno, a nekoliko puta su se razdvojili. Svaka grupa je u pratnji stručnih vodiča obilazila zanimljive izletničke ciljeve.
– Smatramo da se najbolje može prodati ono što se i poznaje i doživi i vjerujemo da će oni, nakon povratka u svoje urede, moći daleko bolje plasirati sve viđeno i doživljeno, mišljenja je voditeljica prodaje Sandra Hržić.

Projekt je realiziran uz podršku TA Travel.In, turističkih zajednica Crikvenice, Opatije, otoka Krka, Dobrinja, Labina, Svetvinčenta, PP Učka, Liburnia Hotels and Villas, Jadran hotela Crikvenica, hotela Crivenica, hotela Miramare Crikvenica, Hoteli Krk doo i hotela Malin, Valamar Hotels and Resorts, Arena Hospitality Group, Omega bus, Taxi Mile, Kaštela Morosini – Grimani, Vinske kuće Pavlomir, OPG Miljenko Mrakovčić, TA More, samostana Male braće Košljun, MB Kamelija, turističkih vodiča Via Mea, konobe Oprtalj, obrt Mia, OPG Nežić Buzet, Dua Leo i Denis te portala Tunera.

error: Content is protected !!