ERSTE AD

VIDEO Mladi vaterpolisti Crikvenice vratili se u bazen

Nakon dva mjeseca pauze, uvjetovane koronom, mladi igrači jedva su dočekali povratak treninzima

CRIKVENICA Mladi igrači Vaterpolo kluba Crikvenice vratili su se treninzima. Posljednji trening odradili su krajem studenog, a potom je uslijedila prisilna pauza zbog rasplamsavanja korone. Dečki u dobi od 8 do 18 godina podijeljeni su u dvije grupe. Mlađa ekipa, Lukine bebe (nazvani po njihovom treneru Luki Lončariću), dečki u dobi od 8 do 12 godina, trenira na bazenu crikveničke Thalassotherapije, a stariji bi trebali za koji dan početi igrati sparing utakmice na bazenu na Kantridi. Na bazenima će se trenirati do kasnog proljeća. Bude li vrijeme lijepo, vaterpolisti bi mogli u more već u svibnju.

Predsjednik kluba i trener Zoran Brozičević nije krio zadovoljstvo ponovnim okupljanjem mladih vaterpolista. Klub sljedeće godine slavi deseti rođendan, a Brozičević će se okrenuti vječnoj temi i vječnoj želji.
– Crikveničkim proračunom predviđena su sredstva za rekonstrukciju plivališta, a u proračunu za 2022. godinu već su predviđena sredstva za gradnju zatvorenog bazena. Nama je prioritet zatvoreni bazen, a tek onda rekonstrukcija otvorenog plivališta. Kod djece vlada velik interes za vaterpolo. Ne samo u Crikvenici, već od Novog Vinodolskog do Kraljevice. Bazen bi nas dignuo. Moramo znati da od Rijeke do Zadra nema zatvorenog bazena. Nevjerojatno, ističe predsjednik Brozičević.

Lukine bebe

Matija Paladinić, Leo Crnčić, Dorian Car, Marino Babić, Božo Skočilić, Luka Burić, Ivano Dijanić, Mateo Crnčić, Adriano Čugalj, Jure Mataija, Damian Perčinlić, Toni Brnić, Toni Matejčić, Luka Bilić, Noa Damiš, Adrian Miličić, Niko Katunar i Mateo Ružić.

 

 

error: Content is protected !!