VIDEO Nehaj pobijedio Vinodol nakon pet godina, golom u 88. minuti

Nehaj – Vinodol 1:0 (0:0)

SENJ Igralište Nehaja. Gledatelja: 100. Sudac Rožman (Rijeka).
Strijelac: 1:0 D. Lagumdžija (88)
Žuti kartoni: Prizmić, T. Lagumdžija, Hajdini, Vukelić, Filipović (Nehaj), Pečanić, Tarle, A. Petrinović, T. Petrinović (Vinodol)

NEHAJ Herman, Pejanović, Ban, Ćaćić, D. Prizmić, T. Lagumdžija, Hajdini (od 55. Hodak), Budan (od 68. Vuković), Vukelić (od 78. Ajdini), Biškupović (od 55. D. Lagumdžija), M. Prizmić
VINODOL Godinić, Grbac, Paić, Lenac (od 83. Brnja), Pećanić (od 63. Filipović), Vidović (od 46. Čuturilo), Begić, Tarle (od 46. T. Petrinović), Ž. Tomić, A. Petrinović, Srzentić

Taj 24. listopad zaista nosi sreću Nehaju. Posljednji put pobijedili su Novljane 24. listopada 2015. I stigao je današnji dan, 24. listopad 2020. Susret je odlučen u 88. minuti. Slobodnjak iskosa i dan Lagumdžija gađa gornji kut vratara Godinića za veliko slavlje domaćina kojem je ovo prva pobjeda na svom terenu ove sezone. S druge strane, Vinodol je na četiri gostovanja doživio četiri poraza. Možda bi i psiholog već mogao pomoći. Nakon susjedskog derbija Nehaj i Vinodol imaju po 11 bodova.

 

 

 

 

 

Golman Novljana u prvom je dijelu skinuo četiri šanse. Dvije nakon prekida i centaršuteva, a dvije su već svi vidjeli u golu. Godinić vadi ispod prečke udarce Dana Lagumdžije i Hajdinija. I kolega Herman je bio siguran u nekoliko intervencija. Vinodol je bolje počeo, pleo loptom prema golu Senjana, no kako se bližilo poluvrijeme Nehaj je dolazio sebi. I četiri prilike stvaraju pred kraj prvog dijela. Kiša pada, no teren se drži.

 

 

 

 

U drugom dijelu Nehaj je još jednom zaprijetio, a potom je igru preuzeo Vinodol. Nisu to bili napadi u valovima, no Vinodol je kontrolirao igru, a Senjani više nisu mogli držati tempo i agresiju iz drugog dijela prvog dijela za koji zaslužuju aplauze. Teren je postajao sve teži. Domaći navijači već su komentirali: da ne bi platili propuštene šanse. Lopta je u zadnjih desetak minuta počela zaostajati u lokvama. Moglo se zaboraviti na igru. Gol se mogao zabiti iz prekida. Tako je i bilo. Gol možete vidjeti u našem video prilogu s utakmice.

Nehaj Zabio Za Pobjedu Protiv Vinodola U 88. Minuti

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
error: Content is protected !!