Zagrepčani rado potpisuju peticiju za ukidanje naplate Krčkog mosta

Marko Boras Mandić i Unija Kvarnera pozivaju građane da na Facebook stranici “Ista prava želim” potpišu peticiju za ukidanje mostarine

KRALJEVICA Marko Boras Mandić i Unija Kvarnera pozivaju građane da na Facebook stranici “Ista prava želim” potpišu peticiju za ukidanje mostarine na Krčkom mostu.
“Sada je došlo vrijeme da još jednom snažno i zajednički uputimo zahtjev prema nadležnim tijelima i da se zajedno izborimo za ukidanje protuustavne i diskriminirajuće naplate mostarine na Krčkom mostu”, poručio je Boras Mandić dodavši kako je peticiju potpisalo više od pet tisuća građana.
“Podršku daju građani iz svih dijelova regije, od Umaga do Paga, ali i iz ostalih krajeva Hrvatske. Imamo jako veliku podršku iz Zagreba, a potpisi stižu i iz Dalmacije i Slavonije. Ljudi su prepoznali pravednost u našoj inicijativi, smeta im ta nametnuta nejednakost i spremni su podržati zahtjev za ukidanje mostarine jer drže da je to pošteno, pravedno i jedino ispravno”, objasnio je Boras Mandić, inače zamjenik primorsko-goranskog župana.

error: Content is protected !!