Zašto je digitalni marketing sve efikasniji

Četvrtom radionicom zaokružen je ciklus edukacije za poduzetnike u sklopu projekta Grada Crikvenice “Edukacijom do uspjeha”

CRIKVENICA Održana je i četvrta radionica u sklopu projekta Grada Crikvenice „Edukacijom do uspjeha“. Zadnju poduzetničku srijedu moglo se doznati kako što bolje prezentirati sebe i svoje proizvode i usluge, kako koristiti društvene mreže.

Poduzetnicima i budućim poduzetnicima nova znanja ponudila je izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i pročelnica Katedre za marketing dr.sc. Ivana First Komen koja predaje više marketinških predmeta, a od 2013. godine je voditeljica programa cjeloživotnog učenja Online marketing. Marketing i digitalni marketing zaintrigirali su polaznike radionice. Objašnjeno je zašto je digitalni marketing sve efikasniji te koje su prednosti digitalnog marketinga. Recimo, povoljnija cijena od offline oglašavanja.

Kako primijeniti propise iz zaštite na radu govorio je Ivo Miklić, dipl. ing. str. voditelj službe za nadzor zaštite na radu pri Inspektoratu rada. Za osvježenje na pauzi pobrinuo se restoran „Dida“.

error: Content is protected !!